Sparta'yı kurtardı: Třinec'i koklamamalısın. Onlar için 1: 3 onlar için hiçbir şey

AMate

Global Mod
Global Mod
Bunun için düzenlendik, denge gl tonk epk'ü anlattık. Pomp'ı aldım ve hava ile Puck Pon ve Troika'ya çarptım. Kacetl buna cevap vermedi ve hedefe düştü.

Durumu 3: 2'ye çeviren iki Glech Kovaka'dan sonra, 55. dakikada 2: 1 olurdu. Ne oldu?
DT Tinecm HRM'si yok. N nor 1: 3 için hiçbir şey koşulsuz. Brno'da Hzej Pucky, büyük güçlü erkekler var, yine oradaydılar ve sonra Kovak çevreden harekete geçti. Bunu önlemeliyiz, bu gibi durumlarda onları pilgate etmeyelim.

Tinec ile VAE geçişleri rakipsizdir. Bir GL karar verir. EM SVD'si hakkında?
E Maje Maje, esas olarak deneyimli, her zaman başlığı kabul etti. Kime karşı durduğumuz, hiç de basit değil. Gerçekten Kad Stdn'i telafi edelim.

Zamanın tabanındaki tüm GLY, hedefin amacıyla Aslan Tyi'ye çekildiniz. Savunmalarını almak dolu muydu?
Sanmıyorum. Sanırım öyle. BT dolu, bu yüzden yakalamam bile (gülümsedi). Ama NIE üzerinde anlaşmadık.

Michal Epka'nın Scooper'a bakın:

21. Bezna 2025 at 21:09, Pspvek Arşivi: 21. Bezna 2025 at 22:39

Muhtemelen iyi olurdu, çünkü Tinek hedefi Ondej Kacetl'in amacı hiç de basit değil, e?
Kolay olmaması bir glman. Beci'leri ve kendi hepsi çok fazla stel engelliyor. Diski oraya itmek kolay değil. Çelik njak'ı düşünmek gerekir, pekistrit gerçekten bozuldukları içindir.

Her iki Tinek'te de bir set alabilirsiniz. Güneşin olduğunu gösteriyor mu, ne zaman dönüşlere girersiniz?
Tinct Tonk oynadık ve Trenr ns, hepsinde olmak için biraz çıkıntı yaptı. Mustvo, iyi, sezonda ne yaptığımız. Çocuklar ayrıldığında, MN oynayanlar onları temsil edeceklerdi. KDRU'nun derinliği uzlaşacak.

Arvtka Pace Pack Tinkch Hockejist şarj tvrthofinle ile Sparta.

PT Va Arn'da olacak. NJ'den ne silinmeli?
Umarım satılır. Buna ihtiyacımız olacak.

3: 1'i Donanmaya götürürsünüz. Nron Dike Srii'nin geçen yıl 3: 0'a liderlik etmediği pot ilerlemesine nasıl olacak?
Geçen yıl çok sayıda saat si tm prolo. Ne hakkında oynuyoruz. Ücretsiz hiçbir şey almayın. Sadece NS, yapalım. Hak edelim. Onsuz çalışmıyor.

Puck'tan sonra Vladimr Sobotka bölümünde teyze çökmedi, ancak uzun süreli geri döndü. O da podku'da mı?
ESTI'da PTI'ya karşı oynarken, ayağında bir disk var. Muhtemelen ona zarar verecek, ama ondan çıkmak için iki günüm var. Uzun sürdü, umarım iyi olur.